Slováci začnú sezónu už v auguste dvojzápasom proti Česku

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 12:38 • 2 min
Slováci začnú sezónu už v auguste dvojzápasom proti Česku

BRATISLAVA - Slovenská seniorská hokejová reprezentácia začne olympijskú sezónu už v druhej polovici augusta. Nový kouč národného tímu, ktorého meno ešte nie je známe, bude mať možnosť otestovať si adeptov na najcennejší dres v dvoch prípravných dueloch proti Česku. V stredu 23. augusta o 17.00 h si oba výbery zmerajú sily v Třinci, o deň neskôr v rovnakom čase v Žiline.

slovakia

left justify in out

Slovensko a Česko doteraz odohrali 60 vzájomných zápasov, Slováci v nich dosiahli 13 víťazstiev a 40 prehier, sedem duelov sa skončilo nerozhodne. Naposledy sa obe mužstvá stretli v apríli 2015 v Jihlave, Česi triumfovali v oboch zápasoch.

V novembri bude slovenský reprezentačný výber štartovať na Nemeckom pohári, v decembri na turnaji v nórskom Hamare. Vrcholmi hokejovej sezóny 2017/2018 pre tím SR budú februárové ZOH v kórejskom Pjongčangu a májové majstrovstvá sveta v Dánsku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies