Slováci začali s ďalšou fázou prípravy na MS

NETKY.SK • 19 Apríl 2016, 15:36 • 2 min
Slováci začali s ďalšou fázou prípravy na MS

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia v utorok popoludní začala v Bratislave ďalší blok spoločnej prípravy na májové majstrovstvá sveta v Rusku. Tréner Zdeno Cíger zatiaľ nemá k dispozícii obrancu Martina Marinčina, ktorý po návrate zo zámoria ochorel. K tímu sa už pripojili dve posily zo zámorskej NHL - obranca Andrej Sekera a útočník Marko Daňo.

slovakia

left justify in out

Na utorkovom zraze nechýbala ani dvojica Christián Jaroš a Peter Cehlárik zo švédskeho mužstva Lulea HF. V závere aktuálneho týždňa absolvujú Slováci dva prípravné zápasy vo Francúzsku proti domácemu výberu - v piatok 22. apríla o 20.00 h v Megéve a o dva dni neskôr o 15.00 h v Grenobli. Do štvrtka sa tím SR bude pripravovať v Bratislave, do Francúzska sa presunie v piatok predpoludním.


"Veľmi som sa tešil na tento reprezentačný zraz. Sklamanie z vyradenia v semifinále play-off SHL bolo pár dní veľké, ale už som to prekonal a zameriavam sa na boj o miestenky na majstrovstvá sveta," povedal na zraze útočník Peter Cehlárik.

Káder slovenskej hokejovej reprezentácie na tohtotýždňové sústredenie v Bratislave a dva zápasy Euro Hockey Challenge proti Francúzsku (22. a 24. apríla 2016 v mestách Megéve a Grenoble):


Brankári: Július Hudáček (Örebro HK, Švéd.), Branislav Konrád (HC Olomouc, ČR), Samuel Baroš (HKM Zvolen)


Obrancovia: Dominik Graňák (Rögle BK, Švéd.), Adam Jánošík (HC Piráti Chomutov, ČR), Christián Jaroš (Lulea HF, Švéd.), Oldrich Kotvan (HC PSG Zlín, ČR), Lukáš Kozák (Kometa Brno, ČR), Andrej Meszároš (Sibir Novosibirsk, KHL/Rus.), Michal Sersen, Ivan Švarný (obaja Slovan Bratislava, KHL), Andrej Sekera (Edmonton Oilers, NHL/Kan.)


Útočníci: Marek Bartánus, Tomáš Hrnka (obaja HC Košice), Peter Cehlárik (Lulea HF, Švéd.), Marko Daňo (Winnipeg Jets, NHL/Kan.), Vladimír Dravecký (HC Oceláři Třinec, ČR), Michal Hlinka (Dukla Trenčín), Libor Hudáček (Örebro HK, Švéd.), Patrik Lušňák, Pavol Skalický, Andrej Šťastný, Marek Viedenský (všetci Slovan Bratislava, KHL), Tomáš Marcinko (HC Dynamo Pardubice, ČR), Martin Réway (HC Fribourg-Gottéron, Švaj.)

Realizačný tím: Róbert Švehla (generálny manažér), Zdeno Cíger (hlavný tréner), Miroslav Miklošovič, Ernest Bokroš (asistenti trénera), Peter Kosa (tréner brankárov), Róbert Bereš (kondičný tréner), Milan Petro (lekár), Igor Andrejkovič (videoanalytik), Viktor Fábik, Andrej Foltýn (fyzioterapeuti), Samuel Petráš (kustód), Michal Malina (masér), Tomáš Štulajter (médiá)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona