Slováci vybehnú proti Holanďanom vo vynovených dresoch

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 11:29 • 2 min
Slováci vybehnú proti Holanďanom vo vynovených dresoch

Bratislava - Slovenská futbalová reprezentácia sa vo štvrtkovom prípravnom zápase v Trnave proti Holandsku predstaví v novej kolekcii dresov.

slovakia

left justify in out

Farebné spojenie modrá a biela dominuje dresu rovnako ako v celej novodobej histórii slovenského futbalu. Biely základ zdobia modré vzory na ramenách a červený prúžok - spolu s prvkom červenej v národnom znaku kompletizujú farby štátnej vlajky. Cikcakovitý dizajn na ramenách prechádza v domácom drese od ramien z prevažujúcej modrej farby postupne do bielej, v dresoch na zápasy u súperov sú naaranžované na prechod z tmavomodrej do bledomodrého odtieňa. Brankári budú v oranžovom.

 

"Páčia sa mi. Zaujal slovenský motív na rukávoch, mám dobrý pocit aj z materiálu, výborne sedia," citoval oficiálny web Slovenského futbalového zväzu (SFZ) útočníka Michala Ďuriša.

 

"Pekný dizajn, páčia sa mi motívy, vyzerajú naozaj dobre. Verím, že sa budú páčiť aj fanúšikom," dodal brankár Michal Šulla. Súčasná brankárska jednotka Martin Dúbravka chytá v Newcastli v modrom a žltom drese, výrazné farebné ladenie reprezentačných brankárskych dresov mu nevadí. "Jediná farba, ktorú nepreferujem, je ružová. Naopak, mne sa farbami hrajúce dresy brankárov páčia. Už na prvý pohľad vyzerajú nové dresy ináč ako predchádzajúce. Áno, pozdávajú sa mi," uviedol Dúbravka.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies