Slováci v prvom zápase na MS proti obhajcom trofeje USA

NETKY.SK • 17 Jún 2011, 07:58 • 2 min
Slováci v prvom zápase na MS proti obhajcom trofeje USA

Slováci v prvom zápase na MS proti obhajcom trofeje USA - Hokej Na svetový šampionát v in-line hokeji odcestovala v piatok predpoludním do Pardubíc slovenská reprezentácia. V dejisku majstrovstiev (19.

slovakia

left justify in out

img

Na svetový šampionát v in-line hokeji odcestovala v piatok predpoludním do Pardubíc slovenská reprezentácia. V dejisku majstrovstiev (19.-25. júna) ich v Top divízii základnej A-skupiny čakajú postupne zámorské tímy USA a Kanada a napokon aj Slovinsko.
      "Naša skupina je hrateľná a cieľom bude udržať sa medzi elitou," uviedol pre TASR pred odchodom do dejiska majstrovstiev tréner Imrich Antal. "Medzi elitu sme sa dostali vlani a teraz by sme to chceli na Slovensku zastabilizovať tak, aby sme medzi najlepšími hrali pravidelne. Začíname proti zámorským tímom a podľa skúseností viem, že na takomto podujatí sa naši hráči zlepšujú zápas od zápasu, takže kľúčom k nášmu udržaniu sa, bude práve tretí súboj so Slovinskom. Na ten sa sústredíme. Vieme však zahrať aj proti Američanom. Veľké oči nemáme, verím však, že medzi najlepšími sa udržíme. V tíme máme dvoch nováčikov Holoviča a Nováka, ktorý nahradil Preissingera, máme však aj hráčov, ktorí idú na MS už tretí, či štvrtý raz."
      Titul z minulého roku zo švédskeho Karlstadu budú obhajovať Američania, ktorí majú na svojom konte už päť prvenstiev, rovnako sú na tom aj Švédi.
      program zápasov SR v základnej skupine:
      nedeľa 19. júna: Slovensko - USA (20.00)
      pondelok 20. júna: Kanada - Slovensko (14.00)
      utorok 21. júna: Slovinsko - Slovensko (14.00)

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona