Slováci v noci nebodovali, Anaheim sa priblížil postupovým priečkam

NETKY.SK • 6 Marec 2012, 07:59 • 2 min
Slováci v noci nebodovali, Anaheim sa priblížil postupovým priečkam

Slováci v noci nebodovali, Anaheim sa priblížil postupovým priečkam - Hokej V troch zápasoch zámorskej NHL v noci na utorok nebodoval ani jeden z dvoch slovenských hokejistov. Z víťazstva 4 2 sa tešil obranca Ľubomír Višňovský, ktorého Anaheim zdolal na d

slovakia

left justify in out

img

V troch zápasoch zámorskej NHL v noci na utorok nebodoval ani jeden z dvoch slovenských hokejistov. Z víťazstva 4:2 sa tešil obranca Ľubomír Višňovský, ktorého Anaheim zdolal na domácom ľade Edmonton 4:2. Višňovský ohrozil súperovu bránku dvoma strelami a na ľade strávil takmer 20 minút. "Káčeri" sa týmto triumfom opäť o čosi priblížili k play off, keď v Západnej konferencii síce figurujú až na 12. mieste, na ôsme San Jose však strácajú už len 5 bodov.
      Prehru musel naopak stráviť ďalší zadák Andrej Sekera v službách Buffala. "Šable" prehrali s Winnipegom 1:3, pričom Sekera bol hneď pri dvoch inkasovaných góloch a do štatistík si tak pripísal dva mínusové body.
      V treťom zápase si Pittsburgh poradil doma s Phoenixom 2:1. Významnou mierou sa pod víťazstvo "tučniakov" podpísal brankár Marc-Andre Fleury, ktorý zneškodnil 36 striel "kojotov".

      výsledky:
      Pittsburgh - Phoenix 2:1, Anaheim - Edmonton 4:2, Winnipeg - Buffalo 3:1

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies