Slováci v kvalifikácii MS 2012 v Thajsku proti Portugalsku aj Litve

NETKY.SK • 8 Júl 2011, 10:38 • 2 min
Slováci v kvalifikácii MS 2012 v Thajsku proti Portugalsku aj Litve

Slováci v kvalifikácii MS 2012 v Thajsku proti Portugalsku aj Litve - Futbal Slovenská futsalová reprezentácie bude v kvalifikácii majstrovstiev sveta 2012 v Thajsku bojovať v hlavnej fáze v 4. skupine s výbermi Portugalska, Litvy a najlepším tímom z druh

slovakia

left justify in out

img

Slovenská futsalová reprezentácie bude v kvalifikácii majstrovstiev sveta 2012 v Thajsku bojovať v hlavnej fáze v 4. skupine s výbermi Portugalska, Litvy a najlepším tímom z druhého miesta kvalifikačnej fázy. Rozhodol o tom štvrtkový žreb na pôde Európskej futbalovej únie UEFA vo švajčiarskom Nyone.
      Kvalifikačný turnaj štyroch tímov 4. skupiny sa bude hrať v Portugalsku. Kvalifikačné zápasy hlavnej fázy sa uskutočnia 14. až 18. decembra tohto roka. Zo siedmich skupín hlavnej fázy si postup do play off baráže vybojujú dvaja najlepší. Tých následný žreb rozdelí do dvojíc, ktoré sa stretnú systémom doma - vonku v boji o postup na finálový turnaj MS v Thajsku.
            "Som veľmi spokojný s výsledkom žrebu. V kútiku duše sme si priali Litvu z toho tretieho koša, pretože tá vyzerá najschodnejšie v boji o postup. My sa chceme sa pobiť o druhú priečku zaručujúcu účasť v baráži. Favorit skupiny je úplne jasný, je ním Portugalsko, ktoré navyše turnaj kvalifikácie zorganizuje," povedal TASR reprezentačný tréner slovenských futsalistov Richard Bačo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies