Slováci v Grécku bez zraneného Štefánika

NETKY.SK • 10 Október 2013, 09:27 • 2 min
Slováci v Grécku bez zraneného Štefánika

BRATISLAVA - Do piatkového stretnutia slovenských futbalových reprezentantov v Grécku nezasiahne Samuel Štefánik. Stredopoliar holandského Nijmegenu neodcestoval vo štvrtok so slovenskou výpravou do Atén, kde sa uskutoční meranie síl v kvalifikácii o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta do Brazílie. Dôvodom je zranenie zadného stehenného svalu na ľavej nohe.

slovakia

left justify in out

"Štefánik s nami necestuje, lebo mu to nedovolí zranenie, ktoré si priniesol z Holandska. Je v takom stave, že nebude k dispozícii na zápas. Radšej sme mu nechali priestor, aby sa dal stopercentne do poriadku a mohol zasiahnuť aspoň do budúcotýždňového duelu s Lotyšskom. Namiesto Štefánika sme nedonominovali nikoho z náhradníkov," povedal zástupcom médií na bratislavskom Letisku M. R. Štefánika krátko pred odletom na Peloponézsky polostrov asistent hlavného trénera SR Štefan Tarkovič. 


Aktualizovaná predpokladaná zostava SR na zápas v Grécku: 
J. Mucha - Pekarík, Škrtel, J. Ďurica, Hubočan - Pečovský, Kucka - Šesták, M. Ďuriš, Weiss - A. Nemec 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies