Slováci v auguste budúceho roka v príprave v Rakúsku

NETKY.SK • 12 November 2010, 08:35 • 2 min
Slováci v auguste budúceho roka v príprave v Rakúsku

Slováci v auguste budúceho roka v príprave v Rakúsku - Futbal Do termínového kalendára slovenskej futbalovej reprezentácie pribudla na budúci rok 2011 ďalšia položka, 10. augusta sa v Klagenfurte stretne v prípravnom zápase s výberom Rakúska.

slovakia

left justify in out

img

Do termínového kalendára slovenskej futbalovej reprezentácie pribudla na budúci rok 2011 ďalšia položka, 10. augusta sa v Klagenfurte stretne v prípravnom zápase s výberom Rakúska.
      Ako informoval TASR Juraj Čurný, riaditeľ oddelenia komunikácie SZF, začiatok duelu je predbežne naplánovaný na 20.30 hod. V doterajšej histórii sa Slovensko stretlo s Rakúskom dvakrát vždy v priateľských stretnutiach - 27. marca 2003 zvíťazilo Rakúsko 2:0 gólmi Brunmayra a Weissenbergera, resp. 31. marca 2004 sa na bratislavskom Tehelnom poli skončil zápas remízou 1:1. Vtedy na gól Mareka Mintála odpovedal Kollmann v 90. minúte. V oboch stretnutiach viedol reprezentáciu Rakúska legendárny tréner Hans Krankl.
      V kvalifikácii EURO 2012 v A-skupine figurujú Rakúšania momentálne na 2. mieste za Nemeckom, keď v doterajších zápasoch zvíťazili na domácej pôde 2:0 nad Kazachstanom, 3:0 nad Azerbajdžanom a v Belgicku dosiahol remízu 4:4.
      V najbližšom asociačnom termíne (17. novembra), kedy zverenci trénera Vladimíra Weissa budú hrať s Bosnou a Hercegovinou na Pasienkoch, absolvuje Rakúsko vo Viedni priateľský zápas s Gréckom. Momentálne je trénerom Rakúska (od marca 2009) Dietmar Constantini, ktorý na lavičke vystriedal Karla Brücknera (s asistentom Jánom Kocianom), pričom v minulosti viedol reprezentáciu dvakrát nakrátko vždy koncom rokov 1991 a 1992.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies