Slováci už online robia aj menšie pravidelné nákupy potravín

NETKY.SK • 25 September 2016, 09:57 • 2 min
Slováci už online robia aj menšie pravidelné nákupy potravín

BRATISLAVA - Online nakupovanie je na Slovensku čoraz obľúbenejšie. Kým v minulosti sa internetové obchody využívali predovšetkým na nákup elektroniky, kníh alebo parfumov, v súčasnosti už ľudia takto robia aj menšie a pravidelné nákupy potravín či iných drobností.

slovakia

left justify in out

Takýto trend zaznamenáva porovnávací portál Heureka.sk. Podľa jeho rebríčka Slováci v rámci najobľúbenejších produktov v sekcii jedlo a nápoje najčastejšie nakupujú alkohol, kapsulovú alebo zrnkovú kávu, prírodné sladidlá či rôzne drobnosti.

 

V rámci potravín sú obľúbeným tovarom aj detské výživy, ktoré často nakupujú mamičky. Okrem toho však možno podľa portálu takto nakupovať aj rôzne iné druhy potravín ako napríklad cereálie, sušené plody, cestoviny, ryžu, strukoviny, džemy, medy či bio potraviny a rôzne konzervované potraviny.

 

Aj naďalej ale ľudia na internete vo veľkom vyhľadávajú tovary v segmente hobby, zdravie či kozmetika.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies