Slováci ukončia rok 2014 prípravným duelom proti Fínom

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 14:42 • 2 min
Slováci ukončia rok 2014 prípravným duelom proti Fínom

BRATISLAVA - Futbalisti slovenskej reprezentácie ukončia tento kalendárny rok medzištátnym prípravným zápasom proti Fínom.

slovakia

left justify in out

Duel sa uskutoční 18. novembra v zatiaľ neurčenom dejisku, známy nie je ani čas úvodného výkopu tohto stretnutia. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

 

Reprezentácia "suomi" je v aktuálnom rebríčku Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) na 52. mieste, Slovensku patrí 46. priečka. Súperom Fínska v kvalifikácii o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska sú Grécko, Maďarsko, Rumunsko, Severné Írsko a Faerské ostrovy. 

 

Podľa SFZ sa seniorský výber SR stretol s reprezentáciou krajiny "tisícich jazier" v doterajšej histórii dvakrát, v oboch prípadoch to boli prípravné súboje a oba sa odohrali v roku 1998. V Košiciach sa zrodila bezgólová remíza a v cyperskej Larnake zvíťazili Slováci 2:0. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies