Slováci sú schopní zrejme všetkého, no autá vedia prevážať naozaj svetovo!

NETKY.SK • 18 Jún 2021, 20:58 • 2 min
Slováci sú schopní zrejme všetkého, no autá vedia prevážať naozaj svetovo!

TOPOĽČANY - Toto už ani nemôže byť pravda. Vynaliezavosť Slovákov nemá hranice. Základom je ušetriť peniaze kde sa len dá, aj keď sa ide cez hranice zákona.

slovakia

left justify in out

Len prednedávnom sme uverejnili článok, kedy policajti zastavili na diaľnici pri trnave vodiča, ktorý prevážal auto an streche vlastného auta. Auto bez kolies, alebo teda skôr karoséria, bola priviazaná o strechu auta len dvomi sťahovacími lanami. Pokiaľ by sa jedno z nich uvoľnilo, nehode by sa dalo už len ťažko vyhnúť. 

 

img

 

Tento vodič sa skutočne vynašiel

 

Silové zložky štátu dnes len pred pár chvíľami uverejnili na sociálnej siti ďalší obdobný prípad. Auto síce bolo teraz vidieť len "vďaka" otvoreným zadným dverám na dodávke, ktoré držali spolu opäť len vďaka sťahovaciemu lanu, no o porušení predpisov v cestnej premávke nemôže byť pochýb. Jediná pozitívna vec na celej udalsoti je, že prípad sa odohral v Topoľčanoch ešte v roku 2018.

 

img

 

Polícia SR celý prípad okomentovala na Facebooku nasledovným vyjadrením: "Pomaly to vyzerá, že sa roztrháva vrece s takýmito prípadmi. K tomuto nevšednému prevozu malo dôjsť ešte v roku 2018 v Topoľčanoch."

 

Akoby toho nebolo málo, v Žilinskom kraji sa len vo včerajších hodinách pohybovala biela dodávka s otvoreným jedným krídlom na zadných dverách. Vodiči jazdiaci za ňou neverili vlastným očiam. Z dodávky trčalo osobné vozidlo.

 

img

 

Fotky poslal žilinskej polícii fanúšik Filip so slovami: "Auto bolo prichytené len naťahovacou gumou aby sa dvere neotvárali. Išiel zo Sklabine po starej ceste smerom do Turčianskej Štiavničky."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona