Slováci sú pred MS v hokeji reálne optimistickí

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 17:06 • 2 min
Slováci sú pred MS v hokeji reálne optimistickí

BRATISLAVA - Slovenskí hokejisti postúpia zo skupiny do štvrťfinále, vypadnutie nehrozí. Také očakávania tipujúcich zaznamenávajú dva dni pred začiatkom hokejového šampionátu v Českej republike stávkové kancelárie.

slovakia

left justify in out

"Štvrťfinále uvádza ako výsledok Slovákov na tohtoročných majstrovstvách sveta až 70 percent klientov, ktorí si vsadili na celkové umiestnenie," uviedol pre TASR hovorca Fortuny Petr Šrain. V prípade tých, ktorí natipovali v Niké, je to 30 percent, aj v tomto prípade ide o najväčší počet tipujúcich. Štvrťfinále ako najpravdepodobnejší výsledok Slovákov na šampionáte v Prahe a Ostrave uvádza aj štvrtina tipujúcich na Tipsport.sk, taktiež najväčšia skupina.
     

"Naopak, vypadnutie do B-skupiny predpovedá iba päť percent tipujúcich," uviedol Miroslav Baranec zo spoločnosti Tipsport. "U nás sa vypadnutie objavuje na tiketoch iba dvoch percent tipujúcich," uviedol Jozef Petko z Niké. 
     

Optimisticky naladení sú slovenskí tipujúci aj pred prvým zápasom Slovákov proti Dánsku. Na víťazstvo našich si v sobotňajšom (2.5.) zápase tiplo až 95 percent klientov Fortuny a takmer 90 percent tých, ktorí natipovali v Niké.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona