Slováci si vydýchli! Hokejová superstar bude Rusom chýbať

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 11:12 • 2 min
Slováci si vydýchli! Hokejová superstar bude Rusom chýbať

WASHINGTON - Útočník Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin dohrával semifinále play-off Východnej konferenie severoamerickej NHL proti Pittsburghu Penguins (3:4 na zápasy) so zranením v dolnej časti tela a pod injekciami proti bolesti, z tohto dôvodu neposilní ruskú hokejovú reprezentáciu na MS v Nemecku a vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Nekonkretizovaná osoba dôkladne oboznámená so situáciou to ako vysvetlenie uviedla pre The Associated Press vo štvrtok, teda deň po prehre Washingtonu 0:2 v domácom rozhodujúcom siedmom zápase série s Pittsburghom. Národná federácia FHR absenciu Ovečkina na šampionáte podrobnejšie nekomentovala.

Samotní Capitals nereferovali o Ovečkinovej indispozícii. K zdravotnému stavu hráčov sa vyjadrí kouč Barry Trotz na piatkovej posezónnej hodnotiacej tlačovej besede. Zatiaľ nie je známe, kedy a ako vážne sa Ovečkin zranil. V minulosti štartoval na tucte svetových šampionátov vrátane roku 2013, keď dohral play-off NHL s vlásočnicovou zlomeninou nohy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona