Slováci sa v pondelok zídu pred štartom bojov o ME 2012

NETKY.SK • 21 Október 2010, 12:03 • 2 min
Slováci sa v pondelok zídu pred štartom bojov o ME 2012

Slováci sa v pondelok zídu pred štartom bojov o ME 2012

slovakia

left justify in out

img

Slovenskí hádzanári sa v pondelok po prvý raz od júnového postupu na majstrovstvá sveta opäť stretnú na reprezentačnom zraze. Premiérovo pod vedením Zoltána Heistera sa ich destináciou stane Považská Bystrica, kde ich v hale tamojších MŠK čaká už v stredu vstup do kvalifikačného ťaženia na európsky šampionát 2012 do Srbska.
      "Bude to krátky zraz, potrvá len týždeň a tak sme nominovali iba šestnásť hráčov, ktorí môžu byť všetci na súpiske. Samozrejme, že pre prípad rôznych výpadkov sme v kontakte aj s ďalšími hráčmi," povedal pre TASR tréner Zoltán Heister, ktorého zverencov v úvodnom dvojkole okrem domácej konfrontácie s Izraelom čaká aj "výlet" do Čiernej Hory. "Izrael príde vo veľmi podobnom zložení, ako pri našom januárovom kvalifikačnom zápase MS v Hlohovci. Myslím, že žiadna z opôr mu nebude chýbať, ale ak sa chceme baviť o postupe, bude našou povinnosťou vyhrať," dodal Heister.
      Heister si len pomerne nedávno mohol na vlastné oči pozrieť skvelú formu dlhoročnej reprezentačnej jednotky Richarda Štochla. "Bol som sa pozrieť vo Veszpréme na Ligu majstrov, keď tam hral jeho Montpellier. Rišo chytal fantasticky a nebyť toho, že Montpellier prišiel o Karabatiča i Kavtičnika, bol by jeho výkon odmenený aj nejakými bodmi pre jeho tím," poznamenal slovenský kouč.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies