Slováci sa v boji o svetový šampionát 2020 predstavia na turnaji v Azerbajdžane

NETKY.SK • 17 December 2018, 16:15 • 2 min
Slováci sa v boji o svetový šampionát 2020 predstavia na turnaji v Azerbajdžane

NYON - Slovenská mužská futsalová reprezentácia sa v hlavnej fáze kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta 2020 do Litvy predstaví na turnaji 3. skupiny v Azerbajdžane.

slovakia

left justify in out

Okrem domáceho výberu si Slováci zmerajú sily aj s dvoma účastníkmi predkola - s víťazom H-skupiny (Fínsko, Moldavsko, Wales, Severné Írsko) a druhým tímom G-skupiny (Holandsko, Čierna Hora, Bulharsko, Estónsko). Predkolo je na programe v závere januára 2019, hlavná časť v októbri 2019.

 

V oboch spomenutých fázach ďalej postúpia dva najlepšie výbery z každej skupiny. Elitná časť kvalifikácie príde na rad v januári 2020 a baráž v apríli 2020. MS bude od 12. septembra do 4. októbra 2020 hostiť litovský Vilnius.

Žreb kvalifikácie o postup na futsalové MS 2020 - hlavná fáza:


3. skupina: Azerbajdžan, Slovensko, víťaz H-skupiny predkola (Fínsko, Moldavsko, Wales alebo Severné Írsko), druhý tím G-skupiny predkola (Holandsko, Čierna Hora, Bulharsko, Estónsko).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies