Slováci sa už aklimatizovali, Kuzminovú budú sledovať v televízii

NETKY.SK • 11 Február 2014, 16:07 • 2 min
Slováci sa už aklimatizovali, Kuzminovú budú sledovať v televízii

SOČI - Slovenská hokejová reprezentácia má v dejisku ZOH v Soči za sebou druhý spoločný tréning. V utorok sa trénerovi Vladimírovi Vůjtkovi hlásil kompletný počet 25 hráčov.

slovakia

left justify in out

Na ľade v tréningovej hale Ľadového paláca Boľšoj nastúpil tím v rovnakých formáciách ako v pondelok. Obranné dvojice tvorili  Zdeno Chára s Andrejom Sekerom, Ivan Baranka s Andrejom Meszárošom, Martin Marinčin s Milanom Jurčinom a Tomáš Starosta s René Vydareným.
      

Útoky nastúpili v zložení Marián Hossa, Michal Handzuš, Tomáš Tatar - Branko Radivojevič, Tomáš Kopecký, Tomáš Jurčo - Milan Bartovič, Tomáš Surový, Michel Miklík - Richard Pánik, Tomáš Marcinko, Marcel Hossa.
      

"Hráči zo zámoria sa už aklimatizovali na tunajšie podmienky. Všetci riadne spali a bez problémov ráno vstávali. Tréning, pred ktorým sme absolvovali oficiálne tímové fotenie, bol zameraný na nacvičovanie viacerých herných situácií, či už presiloviek alebo oslabení. Po zdravotnej stránke sú všetci hráči v poriadku," uviedol pre TASR tlačový atašé slovenských hokejistov Tomáš Štulajter.
      

Zverenci trénera Vladimíra Vůjtka v nedeľu prišli osobne podporiť biatlonistku Anastasiu Kuzminovú, ktorá v Červenej Poľane vyhrala šprint na 7,5 km a získala pre Slovensko zlatú olympijskú medailu. V utorok nastúpi Kuzminová na stíhacie preteky na 10 km, kde má šancu na zisk ďalšieho cenného kovu.
     

"Len teraz sa tréning skončil. Preteky však budú hráči sledovať v spoločenskej miestnosti prostredníctvom televízneho prenosu. Samozrejme, Nasti budeme všetci držať palce," dodal Štulajter.
      

Pred úvodným vystúpením na ZOH v Soči, v ktorom sa slovenský výber stretne vo štvrtok s reprezentáciou USA, čaká národný tím ešte stredajší záverečný tréning.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies