Slováci proti Slovinsku aj s obrancom Barankom

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 13:08 • 2 min
Slováci proti Slovinsku aj s obrancom Barankom

OSTRAVA - Slovenskí hokejisti nastúpia na svoj tretí zápas na MS v utorok proti Slovinsku (20.15 h v ČEZ Aréne) pravdepodobne aj s obrancom Ivanom Barankom, ktorý si tak pripíše premiérový štart na šampionáte v Ostrave.

slovakia

left justify in out

Zadák Slovana Bratislava, ktorý sledoval úvodné dve vystúpenia Slovákov proti Dánsku (4:3 sn) a Bielorusku (2:1 pp) iba z tribúny, by si mal zahrať v štvrtej obrannej dvojici s Jurajom Mikušom. Ten si vymení miesta s Adamom Jánošíkom, ktorý začne v treťom defenzívnom páre po boku Mareka Ďalogu. Do bránky by sa mal opäť postaviť Ján Laco. Mimo zostavy zostanú útočníci Tomáš Surový a Michel Miklík.
     

Slovenskí reprezentanti si na utorkovom rozkorčuľovaní zatrénovali v rovnakom zložení ako na pondelkovom tréningu. Vyhradený čas venovali nácviku rôznych herných činností - presilovkám, oslabeniam či brejkovým situáciám.      
     

Predpokladaná zostava SR v zápase so Slovinskom (v utorok o 20.15 h): Laco (J. Hudáček) – Meszároš, Graňák, Jurčina, Sersen, Ďaloga, Jánošík, Baranka, Mikuš – Daňo, Kopecký, Gáborík – Pánik, Bližňák, Bartovič - Jurčo, Viedenský, Tatar - L. Hudáček, Lušňák, Dravecký



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona