Slováci pozor! Dnes nás čakajú búrky s krúpami, víkend bude horúci

NETKY.SK • 6 Jún 2017, 12:30 • 2 min
Slováci pozor! Dnes nás čakajú búrky s krúpami, víkend bude horúci

BRATISLAVA – Letné počasie nám tento rok akosi nevie kontinuálne vydržať. Slnečné dni má opäť prerušiť krupobitie.

slovakia

left justify in out

img

 

Na utorok meteorológovia zo SHMÚ hlásia prevažne oblačno. Spočiatku zmenšená oblačnosť by sa počas dňa na viacerých miestach mala zmeniť na prehánky až búrky, ojedinele aj s krúpami. 

 

Najvyššia denná teplota vystúpi na 23 až 28, na juhozápade okolo 30 stupňov Celzia. Teplota na horách vo výške 1500 m sa bude pohybovať okolo 15 st.  Fúkať bude slabý južný vietor, ktorý pri búrkach môže prechodne zosilnieť až na 45 km/h.

 

V stredu bude na území Slovenska veľmi podobné počasie ako utorok. Polooblačno budú striedať búrky. Meteorológovia krúpi zatiaľ neočakávajú.  Denná teplota sa mierne ochladí na 21 až 26, na severozápade, v severnej polovici 
stredného Slovenska a miestami aj na Spiši okolo 19 stupňov Celzia.

 

img
 

Od štvrtka sa opäť vyjasní a teplota začne stúpať. Štvrtok a piatok sa bude pohybovať od 22 do 27 stupňov. Cez víkend môžeme opäť očakávať 30-tky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona