Slováci po vlažnom výkone prehrali v Belgicku 2:1

NETKY.SK • 7 Február 2013, 08:02 • 2 min
Slováci po vlažnom výkone prehrali v Belgicku 2:1

Slováci po vlažnom výkone prehrali v Belgicku 2 1 - Futbal Slovenská futbalová reprezentácia prehrala v stredu v jej úvodnom vystúpení v kalendárnom roku 2013 v Bruggách s domácim Belgickom 1 2. V generálke pre zverencov trénerov Marca Wilmotsa, resp.

slovakia

left justify in out

imgSlovenská futbalová reprezentácia prehrala v stredu v jej úvodnom vystúpení v kalendárnom roku 2013 v Bruggách s domácim Belgickom 1:2. V generálke pre zverencov trénerov Marca Wilmotsa, resp. Stanislava Grigu s Michalom Hippom na jarnú kvalifikáciu MS 2014 v Brazílii sa gólovo presadili Eden Hazard z londýnskej Chelsea z penalty v 10. minúte a Dries Mertens v 90. minúte, resp. v 87. minúte debutant v slovenskom výbere Richard Lásik.

V treťom vzájomnom súboji (všetky prípravné) sa po dvoch remízach 1:1 zrodila prvá výhra Belgicka. Slováci, ktorým pred duelom vypadli zranení Radoslav Zabavník a Vladimír Weiss, resp. chorý Martin Jakubko, hrali v prvom polčase zakríknuto a bez nápadu, domáci ich predčili vo všetkom. Po zmene strán sa výkon hostí zlepšil, vyrovnali v závere, no napokon ich zrazil do kolien gól v 90. minúte.

Po zápase v Belgicku odohrajú Slováci 22. marca kvalifikačný zápas v boji o Brazíliu v Žiline proti Litve, o ďalšie štyri dni opäť pod Dubňom nastúpia v príprave proti účastníkovi EURO 2012 zo Švédska. Výber "Rode Duivels", ktorý je lídrom kvalifikačnej A-skupiny, čaká po Slovákoch ostrý kvalifikačný dvojzápas s Macedónskom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies