Slováci oslavovali ako africkí šamani, Škóti sa po úspechu odviazali takto

NETKY.SK • 14 November 2020, 12:12 • 2 min
Slováci oslavovali ako africkí šamani, Škóti sa po úspechu odviazali takto

Škóti sú ďalšou z krajín Veľkej Británie, ktoré si zahrajú na európskom futbalovom šampionáte. Pritom vôbec v Srbsku neboli favoriti.

slovakia

left justify in out

A kým slovenskí futbalisti svoj postup na podujatie oslavovali v štýle hokejového pokriku ciki-caki, ale aj v štýle afrických šamanov. Video zverejnil autor prvého gólu Juraj Kucka na instagrame a ten pohľad na oslavujúcich Slovákov je báječný.

 

 

Škóti to po nečakanom skalpe Srbov tiež poriadne roztočili, stavili viac na diskotékový štýl. V Belehrade si zaspievali paródiu na obľúbenú pieseň. Video publikovali aj na twitteri a stalo sa hitom internetu. Škótski futbalisti mali veľkú nádej, že na penalty to dajú. „Tento rok bol strašidelný pre každého obyvateľa našej krajiny a my sme vedeli, že im niečo pekné chceme priniesť,“ povedal futbalista Ryan Christie.

 

 

 

 

Následne to roztočili aj na belehradskom hoteli, a to opäť v štýle diskoték z minulého storočia. Jednou z piesní, na ktorú tancovali, bola "Saturday night". Futbalista nepochybuje o oslavách každého Škóta. „Spadol z nás všetkých obrovský balvan. Verím, že najbližší úspech už budeme oslavovať spoločne," dodal futbalista katolíckeho veľkoklubu Celticu Glasgow pre denník Daily Mail. Pozrite si aj pózovanie slovenských slovenských futbalistov tesne po tom, ako skandovali v africkom štýle.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona