Slováci odleteli do Izraela bez zmien v nominácii

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 10:32 • 2 min
Slováci odleteli do Izraela bez zmien v nominácii

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák nemusel urobiť žiadnu zmenu v nominácii na medzištátny prípravný zápas proti Izraelu. Kouč národného výberu SR mal na nedeľňajšom zraze v Senci k dispozícii len 12 hráčov, postupne však k Slnečným jazerám pricestovali všetci nominovaní okrem útočníka Adama Nemca.

slovakia

left justify in out

Zakončovateľ Unionu Berlín sa pridá k reprezentačným spoluhráčom až priamo v Netanyi, ktorá je dejiskom stredajšieho duelu s úvodným výkopom o 18.30 h SEČ. Slováci sa presunuli do Izraela letecky z Bratislavy v utorok ráno, po približne tri a pol hodinovom lete pristanú v Tel Avive. Oficiálny predzápasový tréning absolvujú ešte v utorok v podvečer o 18.30 h SEČ.

"Všetci hráči sú pripravení na večerný tréning. Známe je len zranenie brankára Matúša Kozáčika, ktorý už skôr vypadol z nominácie. Do Tel Avivu odlietame teda kompletní s výnimkou útočníka Adama Nemca, ktorý mal ešte v pondelok večer duel a k výprave sa pripojí až v Izraeli. Zo zdravotných dôvodov registrujeme len menšie šrámy u niektorých hráčov. Nikto nie je vážnejšie zranený," povedal krátko pred odletom asistent hlavného trénera SR Štefan Tarkovič. 

Nominácia futbalovej reprezentácie Slovenska na medzištátny prípravný zápas v Izraeli (streda 5. marca o 18.30 h SEČ v Netanyi): 

Brankári: Ján Mucha (Krídla Sovietov Samara/Rus.), Tomáš Košický (Novara/Tal.) 
Obrancovia: Peter Pekarík (Hertha Berlín/Nem.), Martin Škrtel (FC Liverpool /Angl.), Ján Ďurica (Lokomotiv Moskva/Rus.), Dušan Švento (Red Bull Salzburg/Rak.), Kornel Saláta (Tom Tomsk/Rus.), Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad/Rus.), Marián Čišovský (FC Viktoria Plzeň/ČR) 
Stredopoliari: Viktor Pečovský (MŠK Žilina), Norbert Gyömbér (Catania Calcio/Tal.), Filip Kiss (Ross County/Škót.), Samuel Štefánik (NEC Nijmegen/Hol.), Marek Hamšík (SSC Neapol/Tal.), Vladimír Weiss (Lekhwiya SC/Katar), Róbert Mak (1. FC Norimberg/Nem.), Michal Ďuriš (FC Viktoria Plzeň/ČR), Miroslav Stoch (PAOK Solún/Gréc.) 
Útočníci: Stanislav Šesták (Bursaspor/Tur.), Adam Nemec (Union Berlín/Nem.), Martin Jakubko (Amkar Perm/Rus.), Filip Hološko (Besiktas Istanbul/Tur.) 

Náhradníci: 
Brankári: Dušan Kuciak (Legia Varšava/Poľ.), Ján Novota (Rapid Viedeň/Rak.) 
Obrancovia: Pavol Farkaš (Ternana/Tal.), Ľubomír Michalík (FC Kajrat Almaty/Kaz.), Marek Čech (FC Bologna/Tal.) 
Stredopoliari: Tomáš Kóňa (FK Senica), Karim Guédé (SC Freiburg/Nem.), Erik Jendrišek (Energie Cottbus/Nem.) 
Útočníci: Jakub Sylvestr (FC Erzgebirge Aue/Nem.), František Kubík (Ergotelis FC/Gréc.), Marek Bakoš (FC Viktoria Plzeň/ČR) 

Realizačný tím: 
tréner: Ján Kozák 
asistent trénera: Štefan Tarkovič 
tréner brankárov: Miroslav Seman 
kondičný tréner: Martin Rusňák 
lekári: Vladimír Pener, Ján Baťalík 
masér/fyzioterapeut: Marián Drinka 
masér: Mário Prelovský 
kustód: Ján Beniak 
videoanalytik: Michal Slyško 
technický vedúci: Róbert Tomaschek



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies