Slováci odleteli do Írska aj s Putnockým

NETKY.SK • 31 August 2011, 18:13 • 2 min
Slováci odleteli do Írska aj s Putnockým

Slováci odleteli do Írska aj s Putnockým - Futbal Slovenská futbalová reprezentácia odletela v stredu popoludní do Dublinu na kvalifikačný zápas EURO 2012 proti Írom aj s brankárom majstrovského Slovana Bratislava Matúšom Putnockým. Odcestoval kompletný t

slovakia

left justify in out

img

Slovenská futbalová reprezentácia odletela v stredu popoludní do Dublinu na kvalifikačný zápas EURO 2012 proti Írom aj s brankárom majstrovského Slovana Bratislava Matúšom Putnockým. Odcestoval kompletný tím aj s brankárom Mariánom Kellom, ktorý sa zranil uplynulý víkend a nemohol absolvovať ani tréningy národného tímu v Senci.
      "Pozvánka do reprezentácie ma potešila, hoci nepredpokladám, že by som zasiahol do hry. Mám za sebou s reprezentáciou pár tréningov, chalani ma privítali super, nakoniec viacerých poznám z klubu," povedal pre TASR Putnocký, ktorý sa k tímu pripojil už v utorok.
      Na palube charteru do Dublinu, kde osemfinalistu MS 2010 v JAR čaká v piatok na Aviva Stadium (19.45 miestneho času, resp. 20.45 SELČ) dôležitý duel kvalifikačnej B-skupiny, nechýbal ani kapitán Marek Hamšík. Stredopoliar SSC Neapol má problémy s boľavým zranením, keď v prípravnom súboji s Palermom dostal silného "koňara". Hamšík v utorok a v stredu trénoval individuálne a lekári národného tímu sa mu budú ďalej intenzívne venovať, aby prípadne mohol byť trénerovi Vladimírovi Weissovi k dispozícii. "Môj stav sa lepší, hoci ešte nemôžem potvrdiť, že určite nastúpim. Na dnešnom tréningu som behal už rýchlejšie, aj pracoval s loptou. Určite sa zranenie lepší, ale či stihnem už zápas v Dubline, nemôžem potvrdiť."
      Slováci sú s 13 bodmi na čele tabuľky spolu s Írskom a Ruskom. V prospech SR hrá momentálne lepšia bilancia vzájomných zápasov s týmito súpermi. Kvalifikáciu EURO 2012 začalo Slovensko vlani na jeseň impozantne víťazstvami nad Macedónskom a v Rusku (obe 1:0), nasledovala však prehra 1:3 v Arménsku a domáca deľba bodov s Írskom (1:1). V marci a júni tohto roka vyhrali Hamšík a spol. nad Andorrou dvakrát tesne 1:0.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies