Slováci nemenia víťaznú zostavu

NETKY.SK • 4 Máj 2013, 11:44 • 2 min
Slováci nemenia víťaznú zostavu

HELSINKI - od vyslaného redaktora Petra Pašutha) - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek sa rozhodol pred sobotňajším večerným zápasom s Fínskom na majstrovstvách sveta v Helsinkách nemeniť víťaznú zostavu a jednotlivé formácie budú rovnako zložené ako v piatok proti Francúzsku (6:2).

slovakia

left justify in out

Do bránky sa postaví opäť Rastislav Staňa. „Budeme hrať v rovnakej zostave ako s Francúzmi, ako siedmy obranca však bude dostávať šancu Vladimír Mihálik,“ povedal po sobotňajšom rozkorčuľovaní tréner Vladimír Vůjtek. Mihálik bol na súpiske už v piatok, ale do zápasu nezasiahol.

Slováci absolvovali v sobotu predpoludním polhodinové rozkorčuľovanie v tréningovej hale Hartwall Areeny. Tréneri majú o hre najbližšieho súpera dostatok informácií. Fínov sledovali v akcii v ich prvom zápase na šampionáte proti Nemcom, ktorých zdolali 4:3 po predĺžení. Strata bodu domácich veľmi mrzí. „Dve tretiny sme ten zápas videli naživo v hale, jednu v televízii. Fínom zápas nevyšiel, hrali nedôrazne pred bránkou a preto stratili bod. Každý zápas je však iný. Fíni majú skúsené mužstvo a strata bodu nebude mať na ich dnešný výkon žiaden vplyv. Gól v predĺžení ich podľa mňa ešte viac nabudil,“ doplnil Vladimír Vůjtek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies