Slováci nastúpia proti Švajčiarom so zmenami v zostave

NETKY.SK • 9 November 2014, 12:35 • 2 min
Slováci nastúpia proti Švajčiarom so zmenami v zostave

MNÍCHOV - Slovenskí hokejoví reprezentanti nastúpia na svoj posledný zápas na 25. ročníku Nemeckého pohára v nedeľu od 13.15 h proti Švajčiarom so zmenami v zostave.

slovakia

left justify in out

Tréner Vladimír Vůjtek pozmenil zloženie útokov a avizuje hru na sedem obrancov.

 

"Juraj Mikuš nebude hrať zo zdravotných dôvodov a pomenili sme aj útočné formácie. V bránke nastúpi od začiatku Branislav Konrád. Zápas proti Švajčiarsku chceme vyhrať, aby sme urobili radosť nielen sebe, ale najmä našim fanúšikom, ktorí tento turnaj sledujú. V Mníchove nám proti domácemu Nemecku vytvorili parádnu kulisu a sme im za to veľmi vďační," poznamenal tréner Vůjtek na serveri hockeySlovakia.sk.

 

Sobotňajšie víťazstvá Nemecka nad Slovenskom (2:1) a Švajčiarska nad Kanadou (2:1) rozhodli o tom, že domáci Nemci sa deň pred koncom turnaja stali šiesty raz v histórii jeho víťazmi. Ak by sa aj Slováci alebo Švajčiari na nich v nedeľu bodovo dotiahli, nemôžu ich predstihnúť, lebo domáci hokejisti oboch súperov zdolali. "Keďže sa Nemci stali víťazmi turnaja v predstihu, my chceme vybojovať aspoň druhé miesto,“ doplnil pred zápasom so Švajčiarmi Vůjtek.

Zostava SR proti Švajčiarsku: Konrád - Švarný, Valach, Deyl, Kozák, Bokroš, Jánošík, Kotvan - Bakoš, Viedenský, Dravecký - Rác, Marcinko, Lušňák - T. Sýkora, Cingel, Lapšanský - Vandas, Bortňák, Dej - J. Sýkora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona