Slováci nastúpia dvakrát v modrom, raz v bielom

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 13:59 • 2 min
Slováci nastúpia dvakrát v modrom, raz v bielom

MINSK - Slovenská hokejová reprezentácia nastúpi na úvodný zápas na svetovom šampionáte v bieloruskom Minsku v piatok o 19.45 SELČ proti Česku v modrých dresoch, jej súperi budú v bielych. Súboj povedie rusko-nemecká dvojica Viačeslav Bulanov, Daniel Piechaczek, na čiarach im budú pomáhať Rus Stanislav Raming a Bielorus Ivan Deďuľa.

slovakia

left justify in out

V sobotu proti Kanade budú Slováci od 19.45 h SELČ korčuľovať v bielych dresoch. "Javorové listy" nastúpia v tradičných červených. Jedným z hlavných arbitrov bude opäť Rus, Švédovi Mikaelovi Nordovi bude asistovať Konstantin Olenin, na čiarach im budú pomáhať Fíni Masi Puolakka a Sakari Suominen.

 

Do modrého sa Slováci znova oblečú v pondelok o 15.45 SELČ v zápase proti Francúzsku, ktorý povedú Američania Keith Kaval a Steve Patafie s čiarovými arbitrami Ivanom Deďuľom a Švajčiarom Nicolasom Flurim. 

 

Počas úvodných štyroch dní šampionátu bude v akcii aj slovenský arbiter Miroslav Valach. V sobotu bude účinkovať v pozícii čiarového arbitra v zápase Kazachstan - Nemecko (11.45 SELČ), v nedeľu v rovnakom čase v súboji Taliansko - Francúzsko.

 

V pozícii zápasového supervízora bude na stretnutiach Francúzsko - Kanada, Švédsko - Dánsko, Francúzsko - Taliansko a Česko - Kanada. Vladimír Mihálik bude videorozhodcom stretnutí Bielorusko - USA, Taliansko - Nórsko, Nórsko - Dánsko, Švajčiarsko - Bielorusko, Rusko - USA a supervízorom rozhodcov v dueloch Fínsko - Lotyšsko, Francúzsko - Taliansko a Švédsko - Česko. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies