Slováci na úvod ME 18 podľahli Dánsku 23:30

NETKY.SK • 13 August 2010, 07:51 • 2 min
Slováci na úvod ME 18 podľahli Dánsku 23:30

Slováci na úvod ME 18 podľahli Dánsku 23:30

slovakia

left justify in out

Slovenskí hádzanári do 18 rokov neodštartovali na majstrovstvách Európy v čiernohorskej Podgorici najlepšie, keď vo štvrtok podľahli rovesníkom z Dánska 23:30 v úvodnom zápase B-skupiny.
      Zverenci trénera Slavomíra Kroka sa po zlom začiatku otriasli a s favorizovaným súperom držali vyrovnaný krok. V polčase prehrávali o jediný gól, no v druhom dejstve sa ukázala kvalita Dánov, ktorí každú súperovu chybu trestali rýchlymi protiútokmi. Severania si postupne vypracovali pohodlný náskok a Slováci ho už do konca duelu nedokázali dohnať.
      Mladí slovenskí reprezentanti sa už v piatok o 20.00 stretnú s ďalším silným súperom Srbskom.

      B-skupina:
      Dánsko - Slovensko 30:23 (15:14)
      Najviac gólov SR: Krok 6, Pistaš a Maguška po 3

      Slavomír Krok, tréner SR: "Začali sme ustráchane a trocha bláznivo, čo sa proti takému silnému súperovi nevypláca. V 12. minúte sme prehrávali 4:6, no potom sa chlapci upokojili, začali sme lepšie brániť a rozchytal sa aj brankár. Stiahli sme na 12:11 a potom to išlo po bodíku až k polčasovému skóre 15:14. Začiatok druhého polčasu nám však ušiel. Nepremenili sme niekoľko šancí a súper nás potrestal z rýchlych protiútokov. Prestali sme hrať, robili sme veľa chýb. Dáni boli vo všetkých individuálnych herných činnostiach lepší."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies