Slováci na MS v triatlone skončili s dvomi najlepšími výsledkami v histórii

NETKY.SK • 16 September 2017, 16:34 • 2 min
Slováci na MS v triatlone skončili s dvomi najlepšími výsledkami v histórii

ROTTERDAM - Slovenskí reprezentanti v triatlone dosiahli na majstrovstvách sveta v holandskom Rotterdame dva najlepšie výsledky v samostatnej ére. Postarali sa o ne Richard Varga v kategórii Elite a junior Matúš Verbovský.

slovakia

left justify in out

Muži mali v kategórii Elite na programe záverečné deviate preteky série, ich výsledky sa započítavali do celkového poradia MS. Varga obsadil 19. miesto s časom 1:54:23 h, celkovo skončil v rebríčku MS na 18. mieste. O dve priečky tak prekonal svoj doterajší najlepší výsledok. Majstrom sveta sa stal Francúz Vincent Luis v čase 1:51:26 h.

 

Verbovský skončil v súťaži juniorov na 27. mieste, najlepší doterajší výsledok v tejto kategórii bolo 39. miesto. V kategórii do 23 rokov skončila Romana Gajdošová na 21. mieste. Medzi juniorkami skončila Kristína Jesenská na 55. priečke.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies