Slováci museli pristáť v Bologni,Duda: Vonku sa nám hra dobre

NETKY.SK • 13 Október 2014, 14:49 • 2 min
Slováci museli pristáť v Bologni,Duda: Vonku sa nám hra dobre

BOLOGNA - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov pricestovala do dejiska barážovej odvety o postup na ME 2015 proti domácemu Taliansku s oneskorením.

slovakia

left justify in out

Letisko v Parme totiž pre nepriaznivé počasie neprijímalo lety a tak výprava musela pristáť v Bologni, odkiaľ sa autobusom presunula do Reggio Emilia. Nálada v slovenskom tíme bola dobrá, všetci hráči boli odhodlaní urobiť maximum pre postup na šampionát v Česku.

 

Jeden z oporných pilierov Slovenska Ondrej Duda sa na odvetu tešil o to viac, že v úvodnom zápase v Zlatých Moravciach nemohol nastúpiť pre kartový trest. "Bude to špeciálny zápas nielen pre mňa, ale pre celý slovenský futbal. Môžu sa nám zmeniť životy, bude to duel o všetko. Výsledok 1:1 z prvého stretnutia je prijateľný. Treba uchopiť šancu za pačesy, stačí vyhrať a postúpime. Taliani budú mať podporu domácich fanúšikov, no musíme sa s tým vyrovnať. V tejto kvalifikácii sme ukázali, že vieme hrať zápasy vonku, na súperových ihriskách sa nám hrá dobre," povedal stredopoliar Legie Varšava.
     

Tréner Ivan Galád považuje za výhodu, že jeho tím je už dlhšie pokope. "Výhodou je, že mám šikovných chlapcov, sme spolu štyri roky, poznáme sa. Máme svoje sny a ciele, ktoré sa snažíme realizovať. Keď sa nám podarí postúpiť na ME medzi osem najlepších tímov starého kontinentu, budeme šťastní. Keď sa nám to nepodarí, aj tak budem stáť za týmito hráčmi, lebo majú pred sebou veľkú športovú budúcnosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona