Slováci mali na Silvestra voľnejší tréning a čakali na meno súpera

NETKY.SK • 1 Január 2015, 08:04 • 2 min
Slováci mali na Silvestra voľnejší tréning a čakali na meno súpera

MONTREAL - Slovenskí hokejisti do 20 rokov si po vybojovaní miestenky vo štvrťfinále MS v Kanade užili na Silvestra viac pokoja. V posledný deň roka 2014 mali raňajky posunuté na deviatu hodinu a neskôr voľnejší tréning. Večer už s napätím čakali na meno svojho súpera vo vyraďovačke, ktorým sa napokon stalo Česko vďaka triumfu 4:1 nad Ruskom.

slovakia

left justify in out

"Dopriali sme chlapcom voľnejší režim, ale na tréningu museli poctivo makať. Po tréningu nasledoval míting, obed a voľno, ktoré väčšina využila na návštevu zápasu Kanady proti USA," prezradil pre oficiálnu stránku SZĽH tréner Ernest Bokroš. Ten povolil v stredu hráčom na pár hodín aj telefóny a tablety. "Je to droga mladých dnešnej doby. Keďže nás nečakal zápas, chlapcom sme ich rozdali, ale opäť ich aj vezmeme naspäť, aby boli sústredení na štvrťfinálový zápas, ktorý na nás čaká v piatok," dodal kouč.
     

Brankár Denis Godla je jednou z najvýraznejších opôr tímu v doterajšom priebehu šampionátu. "Cítim sa fantasticky. Všetko je tak, ako má byť. Kolektív sme fantastický a ťaháme jeden druhého. Po Nemecku sme síce zaspávali ťažšie, ale boli sme veľmi spokojní s tým, čo sa nám podarilo. Silvestra sme strávili tým, že sme čakali, kto sa nám postaví do cesty vo štvrťfinále. Večer nás čakala spoločná večera, pár slov, príchod nového roka a spánok. Čaká nás dôležitý zápas a niet pochýb o tom, že by ho niekto z nás nechcel zvládnuť. Veríme si a vieme, že sa môžeme prebojovať do prvej štvorky, čo by bola fantázia," povedal Godla pre hockeyslovakia.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona