Slováci majú druhé Happy VIDEO: Sexi ženy, Martin Škrtel a tancujúci primátor Rybníček!

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 15:40 • 2 min
Slováci majú druhé Happy VIDEO: Sexi ženy, Martin Škrtel a tancujúci primátor Rybníček!

TRENČÍN – Slovensko má svoje druhé šťastné (Happy) video. Po úspešnom videu z Vysokých Tatier spravili svoj vlastný klip aj Trenčania.

slovakia

left justify in out

Na šťastnom trenčianskom videu sa objavilo viacero známych osobností. Okrem speváčok Daniely a Veroniky Nízlových zo skupiny TWiiNS, si vo videu zatancoval aj trenčiansky primátor Richard Rybníček, liverpoolsky futbalista Martin Škrtel, duo Freerun Slovakia, futbalisti AS Trenčín  a aj obyčajní ľudia z Trenčína.

 

Rovnako ako Tatranci vsadili Trenčania na ženskú krásu. Okrem už spomínaných TWiiNSiek sa v klipe objavili sexi dievčatá v plavkách a dokonca aj v saune.

 

 

Video točili 7 dní a uvidíme, či bude mať rovnaký úspech ako Tatranská verzia, ktorá dosiahla už viac ako 1,6 milióna videní.

 

 

Autora piesne Pharrella Williamsa šťastné videoklipy dojali natoľko, že sa v štúdiu moderátorky Oprah Winfey rozplakal.

 

 

Skladba Happy je prvým singlom zo spevákovej druhej sólovky G I R L, ktorú vydal 3. marca. Williams vlani v novembri ku skladbe zverejnil 24-hodinový videoklip, neskôr však ponúkol aj oficiálnu štvorminútovú verziu videa. Pieseň zaznela v snímke Ja, zloduch 2 (2013), za čo si 41-ročný hudobník vyslúžil aj nomináciu na Oscara. Hit debutoval na prvých priečkach amerického singlového rebríčka a tiež UK Chartu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies