Slováci lietajú na dovolenkových linkách z Bratislavy najradšej do Antalye

NETKY.SK • 27 Jún 2015, 11:59 • 2 min
Slováci lietajú na dovolenkových linkách z Bratislavy najradšej do Antalye

BRATISLAVA - Z bratislavského letiska lietajú slovenskí turisti na nepravidelných dovolenkových linkách najčastejšie do tureckej Antalye.

slovakia

left justify in out

Za ňou v obľúbenosti nasleduje bulharský Burgas a v poradí treťou najobľúbenejšou je linka na grécky Rhodos. Vyplýva to z údajov Letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava, a. s. (BTS).

 

Medzi pravidelnými leteckými linkami je pritom najobľúbenejšie spojenie Bratislavy s Londýnom - Stanstedom. V poradí druhé sú lety do írskeho Dublinu a trojku najvyťaženejších pravidelných letov uzatvára Londýn - Luton.

 

"Počas letnej letovej sezóny ponúka Letisko Bratislava 26 pravidelných liniek v 12 krajinách, cestujúci zároveň môžu letieť do desiatok ďalších dovolenkových destinácií prostredníctvom nepravidelných charterových letov," priblížila hovorkyňa letiska Veronika Ševčíková. Týmto sa podľa jej slov šplhá počet destinácií približne na 60 a počet krajín, kam možno z Bratislavy letieť, na 20.

 

Novinkami v tohtoročnom letnom letovom poriadku sú destinácie Madrid, Atény a Dubaj a tiež pravidelné lety do miest ako Tel Aviv, Olbia, Burgas, Palma de Mallorka, Heraklion a Rhodos.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona