Slováci bez Vitteka a Oravca, Weiss očakáva ťažký zápas

NETKY.SK • 3 September 2010, 07:34 • 2 min
Slováci bez Vitteka a Oravca, Weiss očakáva ťažký zápas

Slováci bez Vitteka a Oravca, Weiss očakáva ťažký zápas

slovakia

left justify in out

img

Piatkový zápas s Macedónskom nebude ľahký, aj napriek tomu slovenská futbalová reprezentácia túži po víťaznom odpichu do kvalifikácie EURO 2012. Tak zneli slová trénera národného tímu Vladimíra Weissa na predzápasovej tlačovej konferencii.
"Čaká nás neľahký zápas, ale keď chceme mať postupové ambície, tak povinnosť nám velí vyhrať. Každý zápas je ťažký, pristupujeme k nemu vážne. Verím, že hráči podajú optimálny výkon a tri body zostanú doma," povedal Weiss. O súperovi sa vyjadroval so všetkou vážnosťou: "Macedónsko má vo svojom mužstve niekoľko dobrých hráčov, na ktorých si musíme dať pozor. V poslednom čase uhrali dobré výsledky, ale verím, že máme lepších hráčov a budeme hrať rozumne v ofenzíve a pozorne v defenzíve. Macedónci sú tu už týždeň a koncentrujú sa na tento zápas. Matematika nepustí, straty bodov doma sa môžu vypomstiť. My nie sme favorit skupiny, ale chceme postúpiť. Takisto však rozmýšľajú Rusi, Íri aj Macedónci," dodal Weiss.
Lodivod SR informoval o nelichotivom zdravotnom stave kádra: "Nie je veľmi dobrý. Vittek aj Oravec sú stále maródi, netrénovali a určite proti Macedónsku nenastúpia. Našťastie Pečalka už trénuje naplno. Stále však máme Hološka a Jendrišeka, ktorí musia nahradiť Vitteka, Šestáka či Oravca. Filipovi verím. Je to hráč, ktorý potrebuje dôveru a verím, že to potvrdí dobrým výkonom. Narodila sa mu dcérka a to by mohol byť pozitívny impulz, ktorý zdvihne jeho výkon," dodal čoskoro 46-ročný kormidelník SR a divákom odkázal: "Tak, ako nás sprevádzali minulú kvalifikáciu, tak verím, že aj zajtra spravia dobrú kulisu. Dúfam, že budú spokojní s naším výkonom."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies