Slová Ramosa o pote a chrípke poriadne vytočili Firmina: Je to idiot, reagoval Salahov spoluhráč

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 13:20 • 2 min
Slová Ramosa o pote a chrípke poriadne vytočili Firmina: Je to idiot, reagoval Salahov spoluhráč

VIEDEŇ - Reakcia kapitána Realu Madrid Sergia Ramosa na obvinenia, že svojim zákrokom vo finále futbalovej Ligy majstrov úmyselne vyradil oporu FC Liverpool Mohameda Salaha, a navyše zranil aj brankára Lorisa Kariusa neostala bez odozvy. Španielsky obranca vo svojej obhajobe uviedol, že už chýba iba tvrdenie, že svojim potom spôsobil chrípku Robertovi Firminovi.

slovakia

left justify in out

Brazílsky útočník nenechal detinské vyhlásenie bez povšimnutia. "Radšej by som to nekomentoval. Myslím si si, že jeho pohľad na vec vychádza z faktu, že jeho tím zvíťazil. No zároveň je idiot, ale to je v poriadku," povedal bez servítky Firmino pred nedeľňajším prípravným zápasom Brazílie s domácim Rakúskom.

Sergio Ramos a Salah sa dostali do súboja v prvom polčase finále LM. Po ňom musel kanonier "The Reds" odísť do šatní pre problémy s ramenom. Ohrozená je aj jeho účasť na MS v Rusku. Opakované televízne zábery tiež odhalili, že Ramos zasiahol do hlavy brankára Kariusa, ktorý potom hrubými chybami "daroval" dva góly Realu.

 

Nedávno sa objavili správy, že lekári po vyšetrení dospeli k záveru, že 24-ročný nemecký gólman si z incidentu odniesol otras mozgu. Podľa odborníkov je vysoká pravdepodobnosť, že práve ten stál za jeho výpadkami v zápase.

Ramos v reakcii uviedol, že Salah mohol pokračovať, ak by si nechal pichnúť injekciu. Zároveň dodal výrok o pote a chrípke. 
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies