Slov-matic FOFO zorganizuje elitnú fázu Futsal Cupu

NETKY.SK • 7 Október 2015, 14:17 • 2 min
Slov-matic FOFO zorganizuje elitnú fázu Futsal Cupu

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) prisúdila slovenskému šampiónovi Slov-maticu FOFO Bratislava právo organizovať turnaj elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2015/2016 v domácom prostredí. Bratislavčania v úvode októbra úspešne hostili turnaj hlavnej fázy spomenutého podujatia, na ktorom získali plný počet deväť bodov a kvalifikovali sa medzi najlepšiu šestnástku na európskej klubovej scéne.

slovakia

left justify in out

Elitná fáza UEFA Futsal Cupu sa uskutoční od 10. do 13. novembra a "oranjes" by ho radi usporiadali na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. "Zo Švajčiarska sme dostali výbornú správu. UEFA bola mimoriadne spokojná s organizáciou hlavnej fázy, na ktorej sme dosiahli historický úspech. Prvýkrát v histórii klubu sme dokázali vyhrať všetky tri zápasy v tejto časti súťaže a teraz sa môžeme tešiť na špičkový európsky futsal. Turnaj sa opäť ponesie v duchu spomienky na nášho bývalého prezidenta klubu Martina Grendára, ktorý nás predčasne opustil minulý rok. V utorok sme sa boli pozrieť na ZŠ Ondreja Nepelu na volejbalový zápas Slovensko - Poľsko a aj my sa chceme pokúsiť o takto úspešné podujatie a priblížiť sa k podobnému organizačnému a diváckemu úspechu," povedal manažér Slov-maticu Vladimír Ambrozek.

 

Mená súperov sa futsalisti Slov-maticu FOFO Bratislava dozvedia v stredu 14. októbra pri žrebe v sídle UEFA vo švajčiarskom Nyone. Ďalšie tri turnaje zorganizujú španielsky Madrid (tím Inter Movistar FC), talianska Pescara a maďarský Györ. Okrem týchto tímov slovenský majster isto nebude hrať ani proti macedónskemu Železarcu Skopje, ktorý sa počas minulého týždňa predstavil v Bratislave na turnaji hlavnej fázy.

 

Do elitnej časti postúpili po dve najúspešnejšie družstvá z každej zo šiestich skupín hlavnej fázy, priamo sú nasadené štyri kluby: Kajrat Almaty (Kaz., obhajca trofeje), Inter Movistar FS (Šp.), Tulpar Karaganda (Kaz.) a KMF Ekonomac Kragujevac (Srb.).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies