Slov-matic FOFO Bratislava zdolal majstra Azerbajdžanu

NETKY.SK • 18 November 2014, 20:20 • 2 min
Slov-matic FOFO Bratislava zdolal majstra Azerbajdžanu

PARDUBICE - Vynikajúci výsledok dosiahol slovenský klub Slov-matic FOFO Bratislava v B-skupine elitnej fázy UEFA Futsal Cupu 2014/2015, keď v českých Pardubiciach v utorok popoludní zdolal azerbajdžanského majstra Araz Naxcivan 4:3 (1:0). Káder Arazu tvoria väčšinou naturalizovaní Brazílčania, v predchádzajúcom ročníku skončil tento klub na konečnom 3. mieste.

slovakia

left justify in out

Zverenci Jána Janíka sa v prvom polčase ujali vedenia gólom Seidlera, no Araz po zmene strán otočil na 2:1 a zdalo sa, že si ustráži tri body do tabuľky. Drahovský však v 35. min vyrovnal a Brunovský dvomi gólmi poslal slovenského šampióna do dvojgólového vedenia. V poslednej minúte Eduardo už len skorigoval náskok Slov-maticu FOFO. 

 

"Pri takýchto dueloch je veľmi dôležité, aby dobre zachytal brankár, treba mať šťastie a efektívne premieňať šance. Súperovi sa síce podarilo v úvode druhého polčasu otočiť, no Drahovský vyrovnal a Arazu sa jeden bod málil. Zvolil preto hru bez brankára a nám sa podarilo dvakrát získať loptu a cez celú hraciu plochu skórovať. Pripravovali sme sa aj na takúto možnosť a vyšlo nám to. Získali sme skvelé tri body, o ktorých sme možno len snívali. Araz ukázal kvalitu, ale aj my už máme niečo ‘nahrané‘, tiež sa môžeme oprieť o skúsenosti,“ povedal pre agentúru SITA tréner Ján Janík.

 

Úradujúci majster SR už v stredu o 18.00 h nastúpi proti domácemu tímu FK EP Chrudim, ktorý v utorok prehral s ruským MFK Dina Moskva 0:3. Na turnaj Final Four postúpia len víťazi štyroch skupín v elitnej fáze. 

Výsledky - UEFA Futsal Cup 2014/2015 - elitná fáza - B-skupina - Pardubice (ČR): 
Araz Naxcivan (Azer.) - Slov-matic FOFO Bratislava 3:4 (0:1) 
Góly: 22. Fineo, 23. Farzaliev, 40. Eduardo - 12. Seidler, 35. Drahovský, 37. a 39. Brunovský, ŽK: Bartošek, Rejžek (obaja Slov-matic FOFO), rozhodovali: Benazzi (Hol.) a Christou (Cyp.) 

Zostava Slov-maticu: Gašparovič (Brndiar) - Kozár, Mikita, Rejžek, Seidler - Rick, Drahovský, Kyjovský, Fehérvári, Haľko, Brunovský, Bahna, Bartošek 

FK EP Chrudim (ČR) - MFK Dina Moskva (Rus.) 0:3 (0:1)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies