Slonie slzy. Gurmán Suroviny 5 vajec, ½ vanilkového cukru, 3 PL vody, 17 dkg práškového cukru, 14 dkg hladkej múky, ½ prášku do pečiva, 20 dkg mletých orechov, 1 dcl horúceho mlieka, 15 dkg masla, banány Príprava Žĺtky vymiešame s vanilkovým cukrom, zal
Suroviny:
5 vajec, ½ vanilkového cukru, 3 PL vody, 17 dkg práškového cukru, 14 dkg hladkej múky, ½ prášku do pečiva,
20 dkg mletých orechov, 1 dcl horúceho mlieka, 15 dkg masla, banány
Príprava:
Žĺtky vymiešame s vanilkovým cukrom, zalejeme vodou a rozmiešame. Bielka s cukrom vyšľaháme pridáme hladkú múku, prášok do pečiva, nakoniec žĺtka a zľahka premiešame. Vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme. Pripravíme si plnku tak, že orechy zalejeme horúcim mliekom a pridáme maslo. Plnku natrieme na cesto. Banány prekrojíme po dĺžke, uložíme na plnku tesne vedľa seba, ale len do polovičky cesta, ktoré preklopíme cez banány. Vrch polejeme čokoládou.
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies