Slonica v britskom safari parku našla mobil: Urobila si selfie!

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 07:00 • 2 min
Slonica v britskom safari parku našla mobil: Urobila si selfie!

MANCHESTER - Fotografický autoportrét slonice - tzv. selfie - našiel 23-ročný Brit vo svojom mobile, ktorý stratil v safari parku vo Worcestershire. Scott Brierley povedal, že mu počas fotografovania slonov spadol mobil na zem a dostal príkaz, aby nevystupoval z auta.

slovakia

left justify in out

Videl 22-ročnú slonicu kráčať k svojmu mobilu, ale domnieval sa, že si ho pomýlila s potravou. 
      

Nemohol som tomu uveriť, keď mi zamestnanci parku mobil vrátili. Kontroloval som, či zostal funkčný a objavil som tam tu snímku, zveril sa BBC. 
      

"Veľa ľudí upustí svoje mobily na zem v našom parku, ale doteraz som nič podobného nevidel," povedal hlavný ošetrovateľ zvierat Andy Plumb s tým, že všetci zamestnanci parku sú na očividné fotografické schopnosti slonice Latabe "veľmi pyšní". Na snímke je vidno zblízka obrovský chobot slonice so všetkými záhybmi kože:

  
      

Slonica Latabe sa narodila v roku 1992 v buši v Krugerovom národnom parku v Juhoafrickej republike. Vo West Midlands Safari parku v Británii je od roku 1998, uvádza zoo na svojej stránke.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies