"Slon" Serge Aurier zostáva v PSG do roku 2019

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 17:53 • 2 min
"Slon" Serge Aurier zostáva v PSG do roku 2019

PARÍŽ - Futbalový reprezentant Pobrežia Slonoviny Serge Aurier bude aj naďalej pôsobiť v klube Paríž Saint-Germain, do ktorého prišiel vlani na sezónne hosťovanie z ďalšieho francúzskeho tímu Toulouse.

slovakia

left justify in out

Šampión z krajiny "galského kohúta" si uplatnil opciu a dohodol sa s 22-ročným pravým obrancom (nar. 24. decembra 1992) na pokračovaní vzájomnej spolupráce a zmluve do júna 2019. "Som veľmi hrdý, že o moje služby je v parížskom klube záujem. Táto skutočnosť ma veľmi teší. Chcem tímu pomôcť v lige i v európskych pohároch," vyjadril sa rodák z Ouragahia, ktorý patril k oporám Pobrežia Slonoviny na vlaňajšom svetovom šampionáte v Brazílii (hoci Afričania v konkurencii Kolumbie, Grécka a Japonska nepostúpil zo skupiny do osemfinále, pozn.), ale najmä na prelome januára a februára na Africkom pohári národov, kde "sloni" triumfovali.

 

V tejto sezóne pre zranenie odohral Aurier iba 12 ligových zápasov, napriek tomu presvedčil v PSG o svojich kvalitách. Talentovaný zadák hral predtým vo francúzskych kluboch Racing Lens (48 zápasov) a v spomenutom Toulouse, kde v 72 vystúpeniach strelil 8 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies