Slipknot vystúpia v Prahe, Viedni či Gdansku

NETKY.SK • 5 Október 2015, 13:19 • 2 min
Slipknot vystúpia v Prahe, Viedni či Gdansku

BRATISLAVA - Americká heavymetalová kapela Slipknot zverejnila termíny európskych koncertov, počas ktorých predstaví najmä skladby z ostatného albumu .5: The Gray Chapter (2014).

slovakia

left justify in out

Skupina vystúpi napríklad 24. januára v poľskom meste Gdansk, kde zahrá v Ergo aréne, 26. januára sa muzikanti ukážu vo viedenskej Stadthalle a o deň neskôr v pražskej O2 aréne.

 

Podľa zástupcov usporiadateľskej agentúry Live Nation by sa mali vstupenky na český koncert dostať do predaja v piatok 9. októbra, členovia a členky Live Nation klubu si ich budú môcť zakúpiť už v utorok.

 

Slipknot vydali prvý, eponymný, album v roku 1999. Nasledovali štúdiovky Iowa (2001), Vol. 3: (The Subliminal Verses) (2004), All Hope Is Gone (2008) a .5: The Gray Chapter. Posledné dva spomínané albumy sa dostali na prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200. Kapela si vyslúžila niekoľko nominácií na hudobné ceny Grammy, z ktorých jednu v roku 2006 premenila na víťazstvo, keď ju v kategórii Najlepší metalový výkon ocenili za skladbu Before I Forget.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona