Slipknot predstavili skladbu Custer

NETKY.SK • 12 Október 2014, 14:06 • 2 min
Slipknot predstavili skladbu Custer

BRATISLAVA - Americká heavymetalová kapela Slipknot predstavila novú skladbu Custer.

slovakia

left justify in out

Ide o tretí singel z ich piatej štúdiovky .5: The Gray Chapter, ktorá vyjde 20. októbra. Predtým z novinky predstavili skladby The Negative One a The Devil In I. Nahrávka .5: The Gray Chapter bude ich prvý album od smrti basgitaristu kapely Paula Graya a odchode bubeníka Joeya Jordisona.


Slipknot debutovali na scéne v roku 1999 eponymným albumom. Nasledovali štúdiovky Iowa (2001), Vol. 3: (The Subliminal Verses) (2004) a All Hope Is Gone (2008). Posledný spomínaný album sa dostal na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200 a ovládol aj rebríčky na Novom Zélande, v Austrálii, Kanade, Fínsku, Švédsku a Švajčiarsku. Kapela si vyslúžila sedem nominácií na hudobné ceny Grammy, z ktorých jednu v roku 2006 premenila na víťazstvo, keď ju v kategórii Najlepší metalový výkon ocenili za skladbu Before I Forget. Spomínaný basgitarista Paul Gray zomrel v roku 2010 po neúmyselnom predávkovaní sa liekmi proti bolesti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies