Sleigh Bells zverejnili nový singel Hyper Dark

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 13:06 • 2 min
Sleigh Bells zverejnili nový singel Hyper Dark

NEW YORK - Americká noisepopová formácia Sleigh Bells dnes predstavila nový singel. Novinka s názvom Hyper Dark je druhou skladbou, ktorú hudobné duo vydalo počas tohto roka.

slovakia

left justify in out

Piesni predchádzal singel Rule Number One, ktorý zverejnili v júni. Hyper Dark je dostupný napríklad na streamovacej službe Spotify či službe YouTube.


Sleigh Bells vznikli v roku 2008 v newyorskom Brooklyne. Duo tvoria speváčka Alexis Krauss a gitarista Derek Edward Miller. V roku 2010 vydali debutový album Treats so singlami Tell 'Em, Infinity Guitars a Riot Rhythm.

 

Druhý počin s názvom Reign of Terror uviedli na trh vo februári 2012 a dostali sa s ním na 12. priečku v americkom albumovom rebríčku Billboard 200, čo je zároveň ich najlepšie umiestnenie v tejto hitparáde. Zatiaľ poslednú nahrávku vydali vlani v októbri a má názov Bitter Rivals. Na konte majú aj EP Sleigh Bells (2009). V roku 2014 sa predstavili na festivale Bažant Pohoda v Trenčíne.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies