Sleigh Bells predstavili VIDEOklip ku skladbe It’s Just Us Now

NETKY.SK • 30 August 2016, 11:38 • 2 min
Sleigh Bells predstavili VIDEOklip ku skladbe It’s Just Us Now

LOS ANGELES - Americká noisepopová formácia Sleigh Bells zverejnila videoklip k piesni It’s Just Us Now. Speváčka Alexis Krauss v novinke zúfalo plače v bazéne, na cintoríne alebo počas behania.

slovakia

left justify in out

Derek Edward Miller zas hrá na gitare na opustených miestach, pričom okolo tváre má uviazanú čiernu šatku. Réžiu vyše trojminútového klipu mal na starosti Derek Miller a o produkciu sa postaral Jason Selvig, známy aj vďaka práci na dramédii Preoccupied (2014). Priaznivci Sleigh Bells si môžu pozrieť ich najnovší počin prostredníctvom služby YouTube.

 


It’s Just Us Now je po skladbách Rule Number One a Hyper Dark tretím singlom, ktorý dvojica ponúkla z pripravovaného albumu Jessica Rabbit. Štvrtá štúdiovka brooklynskej formácie bude obsahovať dovedna štrnásť skladieb a na trh sa dostane 11. novembra.


Sleigh Bells vydali v roku 2010 debutový album Treats so známym singlom Infinity Guitars. Druhú štúdiovku Reign of Terror uviedli na trh v roku 2012 a dostali sa s ním na 12. priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200. Zatiaľ poslednú nahrávku predstavili v roku 2013 a má názov Bitter Rivals. Na konte majú aj EP Sleigh Bells (2009). V roku 2014 vystúpili na festivale Bažant Pohoda v Trenčíne.


Tracklist albumu Jessica Rabbit formácie Sleigh Bells:
01 It’s Just Us Now
02 Torn Clean
03 Lightning Turns Sawdust Gold
04 I Can’t Stand You Anymore
05 Crucible
06 Loyal For
07 I Can Only Stare
08 Throw Me Down the Stairs
09 Unlimited Dark Paths
10 I Know Not to Count on You
11 Rule Number One
12 Baptism by Fire
13 Hyper Dark
14 As If

Informácie pochádzajú z webstránky pitchfork.com a archívu agentúry SITA.


xp;dm



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies