Sledovanie hororov vám pomôže schudnúť! Ktorý film je najdiétnejší?

NETKY.SK • 6 November 2017, 13:31 • 2 min
Sledovanie hororov vám pomôže schudnúť! Ktorý film je najdiétnejší?

WESTMINSTER – Po strašidelných filmoch má veľa ľudí zlé sny, strach z tmavých priestorov a rôzne paranoje, avšak horory prinášajú aj pozitívum.

slovakia

left justify in out

Výskumníci z University of Westminster zistili, že sledovanie hororových filmov môže skutočne pomôcť pri chudnutí. Napríklad počas 90-minútového strašidelného filmu človek spáli v priemere 113 kalórií, čo je rovnako ako pri 30-minútovej chôdzi.

 

Recipienti počas štúdie pozerali 10 hororových filmov, pričom im bol snímaný fyzický stav. Následkom hororov bol zvýšený adrenalín, ktorý telo udržiaval v „bojovej pohotovosti.“ Napätie zapríčiňuje zrýchlený pulz, vyššiu metabolickú aktivitu ale aj nižšiu chuť do jedla. V takomto stave telo páli vyššie množstvo kalórií aj keď sedíte na gauči.

 

Samozrejme neplatí to, keď ste počas filmu vyjedáte pop-corn a iné kalorické bomby!

 

Pri ktorých filmoch spálite najviac kalórií?

Na prvom mieste je podľa štúdie film The Shining z dielne Stephena Kinga, ktorý vám údajne pomôže spáliť až 184 kalórií.

 

 

Na druhom mieste je krvák s obrovskými žralokmi Jaws, pri ktorom sa zbavíte 161 kalórií a The Exorcist vám pomôže preč s 158 kalóriami.

 

 

 

Ďalej nasledujú filmy: Alien, Saw, Nočná mora na Elm Street, Paranormal Activity, Blair Witch Project, Texas Chainsaw Massacre a ostatné horory.

 

Ak si myslíte, že ste práve objavili super diétu bez cvičenia pozor! Stres nezapríčiňuje iba chudnutie ale aj starnutie. Treba zvážiť, či za to vrásky stoja



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies