Sledované diaľnice a rýchlostné cesty sú zjazdné

NETKY.SK • 4 December 2015, 10:09 • 2 min
Sledované diaľnice a rýchlostné cesty sú zjazdné

BRATISLAVA - Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné. Povrch vozoviek je suchý až vlhký, miestami mokrý.

slovakia

left justify in out

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký alebo mokrý, vo vyššie položených oblastiach východného Slovenska je miestami pokrytý vrstvou utlačeného snehu do hrúbky 1 cm. Horské priechody (HP) sú zjazdné. Povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem HP Herlianske Sedlo, kde je vrstva utlačeného snehu do 1 cm.


Hmla s dohľadnosťou do 50 m je v lokalitách Pusté Pole, Spišská Stará Ves, Nižná Šebastová, Záborské, Rajec, Kremnica, Žiar nad Hronom, Stará Ľubovňa, Haligovce, Malý Lipník, Pusté Pole, Lipany, Ďurďošík, Dargov a Turňa nad Bodvou, do 100 m v lokalitách Banská Štiavnica, Haniska, Levoča, Poprad, Spišská Nová Ves, Ludvíkov Dvor, Košice, Dolný Kubín, Dobšiná, Považská Bystrica, Hincovce, Turčianske Teplice, Martin, Púchov, Čaňa, Štós a Milhosť.


Horský priechod Zbojská je uzatvorený pre vozidlá s hmotnosťou nad 3,5 t a pre vozidlá nad 10 m je uzatvorený HP Šútovce a cesta I/64 v úseku Nitrianske Pravno-Fačkovské sedlo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies