Sledoval nahú ženu v bazéne, jej manžel mu vykradol dom!

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 15:04 • 2 min
Sledoval nahú ženu v bazéne, jej manžel mu vykradol dom!

NEW YORK - Istý Stephen Amaral z mesta Crossville v Tennessee zažil nepríjemné prekvapenie po tom, ako dovolil susedovej manželke kúpať sa v jeho bazéne bez plaviek. Kým ju totiž 20 minút sledoval, jej muž mu vykradol dom.

slovakia

left justify in out

Dvojica najprv prišla za Amaralom s tým, či by si žena nemohla zaplávať v jeho bazéne. Keď jej to dovolil, manžela poslala po cigarety. Následne sa Amarala spýtala, či sa môže vyzliecť, s čím nemal problém. V skutočnosti ho ale chcela rozptýliť, aby jej muž mohol vniknúť do domu. "Priniesol som jej uterák, usušila sa a zrazu bola opäť celá mokrá," povedal pre televíziu WKRN. "Odprevadil som ju von a pozval ju do kostola, no ona povedala, že na to nemá čas a nie je pripravená," dodal. Ako vysvetlil polícii, z domu zmizla okrem iného strelná zbraň, na ktorej mu veľmi záležalo a chcel, aby ju zdedili jeho vnúčatá. Odcudzené predmety, vrátane šperkov a liekov, mali hodnotu okolo dvetisíc dolárov (v prepočte približne 1600 eur). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona