Slečna Mirka si valentínsku kávu s Nelou Pociskovou vydražila za 605 eur

NETKY.SK • 14 Február 2014, 09:28 • 2 min
Slečna Mirka si valentínsku kávu s Nelou Pociskovou vydražila za 605 eur

BRATISLAVA - Sviatok sv. Valentína nemusí byť len o zamilovaných, patrí tiež ľuďom s veľký srdcom, ktorí sú ochotní pomáhať. Medzi nich sa radí i Nela Pocisková, ktorá sa už neraz podieľala na rôznych charitatívnych projektoch.

slovakia

left justify in out

Talentovaná speváčka a herečka dnes pre dobrú vec absolvuje valentínske posedenie pri káve. Stretnutie s úspešnou a dosť časovo vyťaženou Nelou si na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk vydražila slečna Mirka za neuveriteľných 605 eur. Táto suma peňazí putuje na výzvu malej Katky Takácsovej, ktorá potrebuje absolvovať rehabilitácie v Maďarsku.
      

"Je to pre mňa to najmenej, čo môžem spraviť a je to úžasný pocit, ak dokážem niekomu vyčariť úsmev svojou prítomnosťou a ešte je to venované peknej veci. Je to skvelý pocit mať možnosť také niečo urobiť, keď mám čo len trošku možnosť a čas," vyznala sa speváčka, ktorú oslovil príbeh malej Katky, a tak sa rozhodla nezištne pomôcť. Za nemalú sumu si valentínske stretnutie s hviezdou vydražila Mirka. Podľa vlastných slov chcela aspoň trochu pomôcť ľuďom, ktorí to potrebujú, keďže vie, aké je dôležité zdravie. "Poznám množstvo hendikepovaných ľudí, takže viem, čo všetko liečba vyžaduje. Našťastie patrím medzi tých, ktorí majú veľké šťastie v živote, ktoré môžem spolu s pomocou šíriť ďalej aspoň takýmto spôsobom. A ako bonus mám možnosť stretnúť sa s Nelou," povedala víťazka aukcie. Za veľkú fanúšičku Nely Pociskovej sa však neoznačila. "Skôr je to o tom, že si myslím, že ide správnym smerom. Nie je to človek, ktorý prišiel do nejakej speváckej súťaže, zažiaril a skončil. Páči sa mi na nej tá postupnosť," uviedla Mirka na margo mladej speváčky, ktorá je pre ňu inšpiráciou. "Snažím sa v takýchto ľuďoch hľadať motiváciu, a to dobré, čo mňa osobne môže posunúť ďalej," uzavrela.
      

Zdroj: www.ludialudom.sk



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona