Slayer zverejnili videoklip k piesni You Against You, je plný krvi a násilia

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 15:27 • 2 min
Slayer zverejnili videoklip k piesni You Against You, je plný krvi a násilia

NEW YORK - Americká trashmetalová kapela Slayer zverejnila videoklip k piesni You Against You, ktorý je prequelom videa ku skladbe Repentless.

slovakia

left justify in out

V novinke príde "jednooký muž" do reštaurácie, v ktorej leží na zemi mŕtva, zviazaná obeť s množstvom nožov zabodnutých do tela. Na muža začnú útočiť zločinci, pričom sa mu pomocou rôznych zbraní podarí ubrániť, no nakoniec ho zatkne privolaná policajná hliadka. O akčný videoklip plný krvi a násilia, v ktorom sa predstavila aj kapela hrajúca na vrakovisku, sa postaral BJ McDonnell.


Obidve spomínané skladby sa nachádzajú na albume Repentless (2015), ktorý skupina v súčasnosti prezentuje na svetovom turné. V rámci neho sa predstaví napríklad 3. júna na rakúskom festivale Rock in Vienna. Okrem toho zahrajú aj 2. júla na maďarskom Volt Festivale, 7. júla na poľskom Jarocin Festivale alebo 15. júla na českom podujatí Masters of Rock.


Kapela Slayer vznikla v roku 1981 v Kalifornii a patrí medzi takzvanú veľkú thrashmetalovú štvorku, ktorú okrem nej tvoria formácie Metallica, Megadeth a Anthrax. Debutovali v roku 1983 albumom Show No Mercy, po ktorom nasledovali Hell Awaits (1985), Reign In Blood (1986), South Of Heaven (1988), Seasons In The Abyss (1990), Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1996), Diabolus In Musica (1998), God Hates Us All (2001), Christ Illusion (2006), World Painted Blood (2009) a spomínaný Repentless, ktorý je ich prvou štúdiovkou od úmrtia gitaristu Jeffa Hannemana v roku 2013. V súčasnosti zostavu tvoria Tom Araya (spev, basgitara), Kerry King (gitara), Paul Bostaph (bicie) a Gary Holt (gitara). Na konte majú dve ceny Grammy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies