Slayer vydajú 11. septembra album Repentless

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 10:56 • 2 min
Slayer vydajú 11. septembra album Repentless

BRATISLAVA - Americká kapela Slayer vydá 11. septembra album Repentless. O produkciu novinky sa postaral Terry Date.

slovakia

left justify in out

Formácia zo štúdiovky nedávno zverejnila novú pieseň When The Stillness Comes. Nahrávka bude okrem toho obsahovať napríklad aj nové verzie skladieb Implode a Atrocity Vendor. Ide zároveň o prvý album, ktorý skupina vydá od smrti gitaristu Jeffa Hannemana.


Kapela Slayer vznikla v roku 1981 v Kalifornii a patrí medzi tzv. veľkú thrashmetalovú štvorku (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax). Prvý album Show No Mercy vydali v roku 1983 a zatiaľ posledný World Painted Blood v novembri 2009. Päť ráz ich nominovali na Grammy, pričom sa im podarilo získať dva zlaté gramofóniky. Spomínaný Jeff Hanneman zomrel 2. mája 2013 v dôsledku cirhózy pečene. V tom istom roku z kapely vyhodili Davea Lombarda. V súčasnosti zostavu tvoria Tom Araya (spev, basgitara), Kerry King (gitara), Paul Bostaph (bicie) a Gary Holt (gitara).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies