Slávny veslár Abbagnale potrestal za doping svojho syna, stopol mu účasť na OH

NETKY.SK • 11 Február 2016, 13:32 • 2 min
Slávny veslár Abbagnale potrestal za doping svojho syna, stopol mu účasť na OH

RÍM - Bývalý vynikajúci taliansky veslár Giuseppe Abbagnale, ktorý v 80. a prvej polovici 90. rokov tvoril so svojím mladším bratom Carminem na svetovej úrovni takmer nezdolateľnú dvojicu v disciplíne dvojveslica s kormidelníkom, musel potrestať vlastného syna za dopingové previnenie. G. Abbagnale z pozície prezidenta Talianskej veslárskej federácie udelením dištancu svojmu potomkovi zmemožnil štart na blížiacich sa olympijských hrách v brazílskom Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Vincenzo Abbagnale, ktorý sa stal v roku 2013 v kórejskom Čchungdžu po boku Lucu Parlata majstrom sveta v rovnakej disciplíne, aká preslávila jeho otca, nebol v uplynulých mesiacoch trikrát k dispozícii na odobratie vzorky pri dopingovom teste, a ani neposkytol informácie o mieste svojho pobytu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies