Slávny muzikál West Side Story po triumfálnom úspechu v Prahe zavíta o týždeň do Bratislavy

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 13:37 • 2 min
Slávny muzikál West Side Story po triumfálnom úspechu v Prahe zavíta o týždeň do Bratislavy

BRATISLAVA - Praha zažila vo štvrtok (23.3.) večer prvé z piatich predstavení známeho muzikálu The Original Broadway Classic – West Side Story.

slovakia

left justify in out

Standing ovation a neutíchajúci potlesk v Kongresovom centre, tak hodnotia prvé vystúpenie médiá. Táto originálna americká inscenácia už o týždeň príde v rámci svojho turné aj do Bratislavy.  

 

Hviezde obsadenie priamo z Broadway – tanečníci a speváci, elegantné kostýmy a scénická výprava – na to všetko sa môžu tešiť aj slovenskí fanúšikovia tejto muzikálovej legendy, ktorá prepísala históriu tohto žánru.   Skladby hudobného génia Leonarda Bernsteina ako Maria, Somewhere či America a mnohé ďalšie, to všetko spolu s pôvodnými choreografiami Jeremyho Robbinsa, živý orchester a večný príbeh zakázanej lásky na motívy Rómea a Júlie, posadený do ulíc západného New Yorku, to je muzikál West Side Story.

 

Prvé zo štyroch bratislavských predstavení v Incheba aréne je na programe v piatok 31. marca. Do Bratislavy prináša tieto predstavenia spoločnosť XL Goup.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies